Sika ju furnizon me materiale grauti për shumë lloj projektesh

Sika disponon një gamë të plotë grautesh me bazë çimentoje, graute epokside, graute polymethyl methacrylate (PMMA) dhe graute poliuretani për të përmbushur nevojat e projektit tuaj.

Grauting me bazë çimentoje
Cementitious Grouting of Termsoloar in Spain

Mbushje të përgjithshme

Turbine

Grauting për mullinjtë e erës

Cementitious Grouting of Pavement

Punime në rrugë dhe terren

Cementitious Grouting Micro Concrete Plant

Mikro beton