Zbuloni kompaninë Sika

Sika është një kompani kimikatesh të posaçme për ndërtimin me një pozicion kryesues në zhvillimin dhe prodhimin e sistemeve dhe produkteve për ngjitje, izolim, amortizim akustik, përforcim dhe mbrojtje në fushën e ndërtimit dhe industrinë e mjeteve motorike. Sika ka filiale në 101 shtete të botës dhe mbi 300 fabrika prodhimi. Në gjysmën e parë të 2019, më shumë se 24,000 punonjës kanë arritur shitje prej 3.7 miliardë CHF. Për vitin fiskal 2019, pritet që shitjet e Sika-s të kalojnë 8 miliardë CHF. Në fund të vitit 2019 Sika fitoi çmimin ''Swiss Technology'' për një teknologji pionere të ngjitësave.  

Na ndiqni në rrjetet sociale