Sika MonoTop®-112 MultiUse Repair

Llaç për riparimin e betonit

Sika MonoTop®-112 MultiUse Repair është një llaç prej 1 përbërësi, gati për përdorim dhe tiksotropik, me bazë lidhësi (binder) çimentoje dhe agregate të përzgjedhura që përmban mikrofibra sintetike për riparimin e betonit.

  • Aplikim i thjesht, edhe horizontalisht
  • Ndërkapje e mirë mbi shumicën e materialeve të ndërtimit si betoni, guri, tullat, çeliku
  • Përzierje e lehtë, thjesht shtoni ujë
  • Veti mekanike të mira
Sika MonoTop®-112 MultiUse Repair