Sikasil® Pool

Izolues silikoni për pishinat dhe zonat e lagështa

Sikasil® Pool është izolues silikoni me 1 përbërës, tharje neutrale për përdorim në pishina dhe zona me prezencë të përhershme uji.

  • Rezistencë shumë e mirë ndaj ujit
  • Rezistencë e lartë ndaj klorit
  • Rezistencë shumë e mirë ndaj mykut
  • Jo korrodues
  • Elasticitet dhe fleksibilitet i lartë