Sikadur-Combiflex® SG-20 M

Shirit me performancë të lartë për izolimin e fugave dhe plasaritjeve

Sikadur-Combiflex® SG-20 M është shirit fleksibël për hidroizolim me bazë poliolefinë fleksibël të modifikuar (FPO) me veti të avancuara ndërkapjeje.
Është pjesë e sistemit Sikadur-Combiflex® SG System.

  • Ndërkapje e përmirësuar, nuk kërkohet aktivizim në kantier
  • Fleksibilitet tepër i lartë
  • Rezistencë e mirë ndaj shumë kimikateve të ndryshme
  • Rezistencë ndaj ujit dhe kushteve të motit
  • Rezistencë ndaj depërtimit të rrënjëve
  • Rezistencë ndaj rrezatimit UV
  • Performancë e mirë brenda një shkalle të gjerë temperaturash
  • Pa plastifikues
  • Mund të saldohet me ajër të nxehtë
  • Mund të përdoret për kontaktin me ujin e pijshëm