Sika ViscoBond® GR

Agjent lidhës i gjeneratës së re dhe aditiv për llaç dhe beton

Sika ViscoBond® GR është një aditiv i lëngshëm i përqëndruar për përdorim si një agjent lidhës me produktet me bazë çimentoje në aplikime të brendshme ose të jashtme. Përdoret gjithashtu si një modifikues i llaçeve dhe betonit për hidroizolimin, përmirësimin e punueshmërisë dhe për zhvillimin e rezistencave ndaj tërheqjes, përkuljes dhe të lidhjes.

  • Formulë e përqëndruar me performancë të lartë e fuqizuar nga teknologjia Sika® ViscoCrete®
  • Forcë e shtuar e ngjitjes - ndërkapje e shkëlqyer edhe mbi nënshtresat e lëmuara
  • Përshkueshmëri e ulur
  • Punueshmëri e përmirësuar ndjeshëm
  • Plasaritje e reduktuar
  • Rezistencë e shtuar ndaj dëmtimit nga ngrica
  • Rezistencë, elasticitet dhe papërshkueshmëri të përmirësuara
  • Përmirëson rezistencën kimike të llaçit dhe betonit
Sika ViscoBond® GR