Sikafloor®-01 Primer

Prajmer me bazë uji për dyshemetë, përdoret për përbërësit e nivelimit dhe kollat e pllakave

Sikafloor®-01 Primer është koncentrat rrëshire sintetike me 1 përbërës dhe me bazë uji që hollohet me ujë dhe përdoret si prajmer për nënshtresat e dyshemeve me bazë çimentoje, prej druri dhe mastiku asfaltik. Aplikohet përpara përdorimit të produkteve me bazë çimentoje për nivelim dhe kollave të pllakave, kryesisht për të reduktuar absorbueshmërinë dhe përmirësimin e ndërkapjes me nënshtresën. Për përdorim të brendshëm.

 • Absorbueshmëri e reduktuar
 • Përmirësim i ndërkapjes mbi nënshtresat e lëmuara/ niveluara dhe të qëndrueshme
 • Mbrojtje e nënshtresës ndaj transferimit të lagështisë nga produktet e aplikuara të nivelimit
 • Konsumim i ulët / mbulim i madh
 • I përshtatshëm për aplikime tek sistemet e ngrohjes nëndysheme
 • Kohë e shkurtër pritjeje
 • Redukton formimin e pluhurit
 • Kompatibilitet me nënshtresat e përcaktuara
 • Çlirime shumë të ulëta
 • Mund të spërkatet
 • Aplikim me furçë, rul ose spërkatje
 • Mund të hollohet me ujë
 • Gati për përdorim
 • Pa tretës sipas TRGS 610
Sikafloor®-01 Primer