Sika® Primer MB

Prajmer epoksid pa tretës dhe barrierë lagështie për ngjitjen e dyshemeve prej druri

Sika® Primer MB është prajmer epoksid me 2 përbërës dhe barrierë lagështie për adezivët SikaBond gjatë ngjitjes së dyshemeve prej druri të aplikuar mbi nënshtresa të vështira.

  • Me 2 përbërës
  • Epoksid reaktiv
  • Pa tretës
  • Aplikim i lehtë, viskozitet i ulët
  • Mundëson përfundim të shpejtë
  • Depërtim i mirë dhe stabilizim i nënshtresës
  • I përshtatshëm për restaurim të nënshtresave ekzistuese
  • I përshtatshëm për përdorim me ngrohje nën dysheme