Sikaplan® TM-15

Membranë polimere FPO për hidroizolim tarrace/ çatie me mbërthim mekanik

Sikaplan® TM-15 (trashësi 1.5 mm) është membranë hidroizoluese e përforcuar me poliester, me shumë shtresa dhe sintetike, me bazë poliolefinash fleksibël të cilësisë së lartë (FPO) që përmban stabilizues të rrezeve UV dhe ngadalësues të zjarrit sipas EN 13956. Sikaplan® TM-15 është membranë që mund të saldohet me ajër të nxehtë, e krijuar për ekspozim të drejtpërdrejtë dhe për përdorim në të gjitha kushtet klimaterike globale.

  • Rezistencë ndaj rrezatimit të përhershëm UV
  • Rezistencë ndaj ekspozimit të përhershëm ndaj erës
  • Rezistencë ndaj të gjitha ndikimeve të zakonshme të mjedisit
  • Rezistencë ndaj mikroorganizmave
  • Kompatibël me bitumin e vjetër
  • Saldim me ajër të nxehtë pas përdorimin e zjarrit
  • I riciklueshëm