SikaRep®-400 Extra

Llaç çimentoje me 1 përbërës dhe i përforcuar me fibra për riparime në struktura betoni, Kategoria R4

SikaRep®-400 Extra është llaç çimentoje gati për përdorim dhe i përforcuar me fibra për punime të zakonshme riparimi betoni, në trashësi të madhe, i cili plotëson kërkesat e kategorisë R4 të EN 1504-3.

  • Kategoria R4 sipas EN 1504-3
  • Për trashësi aplikimi midis 5 mm dhe 35 mm me aplikim manual (për shtresë)
  • Punueshmëri e shkëlqyer, tiksotropi e lartë
  • Përdoret dhe punohet lehtë
  • Ndërkapje e mirë mbi shumicën e materialeve të ndërtimit (beton, gur, çelik)
  • Qëndrueshmëri e mirë përmasash
  • I përshtatshëm për punime riparimi të strukturave prej betoni me kategori rezistence të ulët deri mesatare për shkak të modulit të ngjashëm të ulët të  elasticitetit
  • Rezistenca të larta ndaj ngjeshjes, përkuljes dhe tërheqjes
  • Sipërfaqe përfundimtare shumë e mirë
SikaRep®-400 Extra