SikaWrap®-600 C

PËLHURË FIBRASH KARBONI ME THURJE NJË DREJTIMI, E DIZEJNUAR PËR APLIKIME PËRFORCIMI TË STRUKTURAVE SI PJESË E SISTEMIT PËRFORCUES SIKA®.

SikaWrap®-600 C është pëlhurë e thurur në një drejtim me fibër karboni të rëndë me rezistencë mesatare, e dizenjuar për instalim duke përdorur proces aplikimi të lagësht.

  • Pëlhurë multifunksionale për përdorim në aplikime të ndryshme përforcimi
  • Fleksibël dhe e përshtatshme për sipërfaqe me plan dhe gjeometri të ndryshme (binarë, kolona, oxhaqe, shtylla, mure, silose, etj.)
  • Dendësi e ulët për peshë shtesë minimale
  • Me kosto tepër efikase në krahasim me teknikat tradicionale të përforcimit