Sikadur®-30

Adeziv epoksid tiksotropik për ngjitje të përforcimit

Sikadur®-30 është ngjitës tiksotropik, strukturor, me 2 përbërës, bazë kombinimi rrëshirash epokside dhe lëndësh mbushëse (fillers) të posaçme, për përdorim në temperatura normale midis +8°C dhe +35°C.

Sikadur®-30 ka avantazhet e mëposhtme:
 • Përzierje dhe aplikim i lehtë
 • Nuk nevojitet prajmer
 • Rezistencë e lartë ndaj zvarrjes në ngarkesë të përhershme
 • Ndërkapje shumë e mirë mbi beton, mur, gur, çelik, gizë, alumin, dru dhe pllakat Sika CarboDur®.
 • Ngurtësimi nuk ndikohet nga lagështia e lartë
 • Ngjitës i fuqishëm
 • Tiksotropik: nuk varet në aplikime vertikale
 • Fortësohet pa tkurrje
 • Përbërës me ngjyra të ndryshme (për kontroll të përzierjes).
 • Rezistencë mekanike fillestare & përfundimtare e lartë
 • Rezistencë e lartë ndaj abrazionit & shokut
 • I padepërtueshëm nga lëngjet dhe avujt e ujit
Sikadur®-30