Sika® CarboShear L

Petëza prej fibrash karboni për përforcimin e strukturave si pjesë e Sistemit Përforcues Sika® CarboDur® CFRP

Sika® CarboShear L janë petëza me fibra karboni rezistente ndaj korrodimit, të dizenjuara për përforcimin e strukturave prej betoni në shkarje dhe për të ankoruar pllakat Sika® CarboDur® në fundet e tyre. Ato janë pjesë e Sistemit Përforcues Sika® CarboDur® CFRP.
Petëzat Sika® CarboShear L ngjiten si një përforcim i jashtëm duke përdorur ngjitësin me bazë rrëshire epokside Sikadur®-30 për temperatura normale, ose ngjitësin Sikadur®-30 LP me bazë rrëshire epokside për temperatura të larta gjatë aplikimit. Për fiksim brenda vrimave të ankorimit, mund të përdoret Sika AnchorFix®-3+.
Ju lutemi referohuni tek skeda teknike përkatëse për më shumë informacion të detajuar rreth secilit prej këtyre ngjitësve.

 • Sistem i testuar ankorimi
 • Jo korrodues
 • Rezistencë dhe qëndrueshmëri shumë të larta
 • Përforcues kundër grisjes dhe shpërthimit
 • Ankorim preciz
 • Peshë e lehtë
 • Trashësi e përgjithshme e ulët, mund të mbivishet
 • Transportim i lehtë
 • Instalim i lehtë – pa pajisje instalimi
 • Rezistence e shkëlqyer ndaj lodhjes
 • Kërkohet përgatitje minimale e petëzave
 • Ndikim estetik minimal