Sika Boom® P

SHKUMË PUR E ZGJERUESHME PËR FIKSIME, MBUSHJE DHE IZOLIME

Sika Boom® P është shkumë poliuretani me 1 përbërës dhe me tharje të shpejtë, e krijuar për aplikim të lehtë me majë plastike.

  • 1 përbërës
  • Aplikim i lehtë
  • Shkallë e lartë zgjerimi
  • Tharje e shpejtë
  • Izolim termik shumë i mirë
  • Amortizim efikas i tingujve
  • Pa HFC