Sika ju furnizon me materiale grauti për shumë lloj projektesh

Sika disponon një gamë të plotë grautesh me bazë çimentoje, graute epokside, graute polymethyl methacrylate (PMMA) dhe graute poliuretani për të përmbushur nevojat e projektit tuaj.  

Mbushje me graut rrëshire
Epoxy Grouting

Grauting i specializuar

Fixing tram rail wiht epoxy grouting

Fiksim hekurudhash

Epoxy Grouting of Zürich Airport

Graut me tharje të shpejtë

Cementitious Grouting Micro Concrete Plant

Mikro beton

Skedat teknike

Video aplikimi