Shkarkoni të gjithë dokumentet e rëndësishëm si Fletët e të Dhënave të Produkteve dhe të Sistemit. Renditeni ose me emrin e markës ose një lloj dokumenti. Sika ju ofron mundësinë të shkarkoni një dokument të vetëm ose të shtoni dokumente të zgjedhura në shportë për një shkarkim zip. Pasi të shtohet në shportë, gjithashtu mund të ndani lidhjet e dokumenteve të zgjedhura përmes emailit.

Të gjitha skedat teknike

Duke u ngarkuar...