Sika MonoTop®-100 Fire Resistant

Llaç zjarrdurues (ish Sika MonoTop®-100 FireBlock)

Llaç zjarrdurues me mpiksje të shpejtë për vendosjen e tullave zjarrduruese si dhe për ndërtimin dhe riparimin e elementeve me rezistencë ndaj nxehtësisë.

  • Rezistencë termike e lartë. Deri në 750 ºC
  • Rezistenca fillestare të larta
  • Përzierje e thjeshtë
  • Aplikim i thjeshtë