Sikasil® C

Izolues silikoni acetoksid për aplikime sanitare dhe në ndërtim

Sikasil® C izolues prej 1 përbërësi, jo korrodues dhe shumë përdorimesh për aplikime në mjedise të brendshme e të jashtme.

  • Me pak erë
  • Jo korrodues
  • Elasticitet dhe fleksibilitet i lartë
  • Rezistencë afatgjatë ndaj kërpudhave dhe mykut 
  • Rezistencë shumë e mirë ndaj rrezeve UV dhe kushteve të motit
  • Ndërkapje pa prajmer mbi shumë lloje nënshtresash
Sikasil® C Sikasil® C