Sikafloor®-2540 W

VESHJE EPOKSIDE ME 2 PËRBËRËS, BAZË UJI DHE ÇLIRIME TË ULËTA

Sikafloor®-2540 W është veshje me bazë rrëshire epokside për dyshemenë me 2 përbërës, bazë uji, çlirime të ulëta dhe me ngjyrë, e cila ofron një finiturë të lëmuar dhe të shkëlqyeshme me mirëmbajtje të ulët dhe pastrim me lehtësi. Për kushte konsumimi mesatare - të rënda. Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

  • Çlirime të ulëta VOC / AMC
  • Rezistencë e mirë ndaj abrazionit
  • Rezistencë e mirë kimike & mekanike
  • I tretshëm në ujë
  • Pa erë
  • Aplikim i lehtë
  • Finiturë me shkëlqim
  • Mirëmbajtje e pakët
 
Sikafloor®-2540 W