SikaCeram® CleanGrout

BOJAK ME BAZË ÇIMENTOJE PËR FUGA DYSHEMEJE/MURI ME GJERËSI 1 - 8 MM

SikaCeram® CleanGrout është bojak në formë pluhuri më bazë çimentoje për fuga me gjerësi 1–8 mm. Aditivët që përmban pluhuri ofrojnë mbrojtje ndaj mykut, zhvillimit të baktereve dhe kërpudhave ndërsa ruan një ngjyrë të qëndrueshme, rezistencë ndaj abrazionit, padepërtueshmëri nga uji dhe finiturë të qëndrueshme. Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

  • Aplikim mbi dysheme dhe mur
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Rezistencë ndaj abrazionit
  • Gradë e lartë fortësie
  • Rezistencë ndaj rrezeve UV
  • Kundër ngrirjes
  • Përmban mbrojtës kundër mykut