Sikacryl®-200

IZOLUES AKRILIK me performancë të lartë PËR APLIKIME NË MJEDISE TË BRENDSHME E TË JASHTME

Sikacryl®-200 është izolues akrilik me 1 përbërës dhe me bazë uji për fuga me lëvizje të ulët dhe mbushje të plasaritjeve. Mund të aplikohet pa prajmer dhe ngjitet mirë mbi materiale të ndryshme ndërtimi, ka rezistencë ndaj shiut dhe mund të lyhet. Aftësia e lëvizjes ±12,5 %. Përdorim i brendshëm dhe i jashtëm.

  • 1 përbërës, gati për përdorim
  • Mund të lyhet
  • Ndërkapje e mirë mbi nënshtresa të ndryshme
  • I transportueshëm në -10 °C (max. 24 orë)
  • Për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
  • Rrjedhë e mirë varjeje
  • Aftësia e lëvizjes ±12,5 %
  • Rezistencë ndaj shiut
Sikacryl®-200