Sika Boom®-520 Low Expansion

Shkumë PUR me 1 përbërës dhe me zgjerim të ulët që aplikohet me pistoletë për montime dhe ngjitje.

Sika Boom®-520 Low Expansion është shkumë poliuretani me zgjerim të ulët për montim dhe ngjitje. Rezistencë e mirë ndaj vibrimeve. Kthehet në formën e saj origjinale pas ngjeshjes.

 • Aplikim i lehtë me Sika® dispenser gun
 • Dozim i lehtë dhe i saktë – konsumimi ulët
 • Posaçërisht i përshtatshëm për fugat e ngushta
 • Ruan elasticitetin
 • Tharje e shpejtë
 • Zgjerim shumë i ulët
 • Ngjitet mbi të gjitha materialet e ndërtimit, si druri, aerobetoni, metali, alumimi, tullat
 • Izolim i shkëlqyer i temperaturës
 • Amortizim akustik efikas
 • Pa CFC / HFC
 • Nuk ngjitet mbi PTFE, PE dhe silikon.