Sika® Sanisil®

Izolues silikoni për aplikime në pajisjet hidrosanitare

Sika® Sanisil® është izolues silikoni me 1 përbërës, që nuk varet dhe ka rezistencë afatgjatë ndaj kërpudhave dhe mykut.

  • Rezistencë afatgjatë e mirë ndaj kërpudhave dhe mykut
  • Ngjitje shumë e mirë mbi shumicën e nënshtresave joporoze
  • Rezistencë e mirë ndaj rrezatimit UV dhe vjetrimit nga kushtet e motit
  • Pa tretës (sipas TRGS 610)
  • Elasticitet dhe fleksibilitet i lartë
Sika® Sanisil®