Sikagard®-550 W Elastic

Veshje mbrojtëse për mbylljen e plasaritjeve tek betoni.

Sikagard®-550 W Elastic është veshje plasto-elastike me 1 përbërës me bazë dispersioni akrilik që thahet me rrezatimin UV, e cila ka veti të shkëlqyera për mbyllje plasaritjesh edhe në temperatura nën 0 °C.
Sikagard®-550 W Elastic plotëson kërkesat e EN 1504-2 si veshje mbrojtëse.

  • Ngushtim plasaritjesh edhe në temperatura të ulëta (-20°C)
  • Rezistencë e lartë ndaj difuzionit të CO2 duke ulur shkallën e karbonimit
  • I përshkueshëm nga avulli i ujit
  • Rezistencë shumë e mirë ndaj vjetrimit dhe ndikimeve të motit
  • Miqësor ndaj mjedisit (pa tretës)
  • Tendencë e reduktuar për mbledhje papastërtish dhe kontaminimesh
Sikagard®-550 W Elastic