Sikalastic® Metal Primer

Prajmer epoksid me 2 përbërës për nënshtresa metalike të ekspozuara dhe bituminoze.

Sikalastic® Metal Primer është prajmer me 2 përbërës, kundër korrodimit të nënshtresave metalike të ekspozuara dhe prajmer bllokues për veshjet dhe membranat bituminoze.

  • Tharje e shpejtë, mbiveshja e mundur pas 6 orësh
  • Mbrojtje kundër korrodimit në mjedise industriale dhe detare
  • Aplikim i lehtë me furçë ose rul
  • Përmirëson ndërkapjen mbi një gamë të gjerë nënshtresash metalike
  • Mbron kundër migrimit të bitumit fluror apo plastifikatorëve