Sika® Reemat Premium

Pëlhurë përforcimi prej fibrash qelqi për sistemet e membranave të lëngshme Sikalastic®

Sika® Reemat Premium është rrjetë përforcuese e përbërë nga fibra qelqi për sistemet e membranave të lëngshme Sikalastic®.

  • Aplikim i thjeshtë dhe i shpejtë
  • Përshtatet lehtë në detajet e ndërlikuara
  • Siguron trashësinë e saktë të shtresës së parë bazë
  • Përmirëson vetitë e sistemit për ngushtimin e plasaritjeve
  • Përforcon vetitë mekanike të sistemit
Sika® Reemat Premium