Sarnavap®-1000 E

Shtresë për kontrollin e avujve

Sarnavap®-1000 E është një shtresë pa mbështetje për kontrollin e avujve me bazë polietileni (PE).

  • Vendosje e thjeshtë dhe e shpejtë
  • Qëndron elastike në temperatura të ulëta
  • Nuk dekompozohet
  • Rezistenca konstante ndaj difuzionit të avujve të ujit
  • E riciklueshme