Sikagard® PoolCoat

Veshje me bazë uji për ekspozim nën ujë

Sikagard PoolCoat është veshje me ngjyrë e shpërndarë në ujë dhe me bazë rrëshirë akrilike me rezistencë të mirë kundër ujit në një ambalazh.

  • Rezistencë të lartë ndaj kalcifikimit dhe stabilitet ngjyre
  • Rezistencë e shkëlqyer ndaj kremrave dhe vajrave kundër diellit
  • Rezistencë e lartë ndaj ujit dhe kimikateve
  • Mund te mbulojë veshjet e vjetra ekzistuese prej gome te kloruar
  • Pastrohet dhe dezinfektohet lehtë
  • Shtim i kohës së mirëmbajtjes
     
Sikagard® PoolCoat