Igol® A

Emulsion bituminoz anionik, pa lëndë mbushëse

Emulsion bituminoz i përgatitur me agjentë emulsifikues kimikë anionikë pa lëndë mbushëse, me fluiditet shumë të lartë.

  • Aplikim shumë i lehtë, për shkak të fluiditetit të lartë të tij
  • Me bazë uji dhe plotësisht pa tretës. Jo i djegshëm
  • Me kosto efikase dhe trashësi e hollë shtrese
  • Rezistencë ndaj kushteve të motit
  • Nuk përmban fenole
  • Gati për përdorim, nuk kërkohet përzierje ose ngrohje
  • Ndërkapje dhe depërtim i shkëlqyer mbi sipërfaqet e përgatitura në mënyrën e duhur
  • Mund të aplikohet përforcim me pëlhure fibrash qelqi, rrjetë ose gjeotekstil midis shtresave