SikaTop® Seal-107

SikaTop® Seal-107 është llaç hidroizolues me dy përbërës, i modifikuar me polimere, ka bazë çimentoje dhe përbëhet nga një përzierje polimeresh të lëngshme, çimento dhe aditivë të posaçëm.

  • Aplikim i lehtë me furçë
  • Nuk nevojitet shtim uji
  • Përbërës të paraprodhuar
  • Përzierje e lehtë dhe e shpejtë
  • Mbron nga depërtimi i ujit
  • Nuk korrodon çelikun ose hekurin
  • Mund të lyhet