Sikalastic®-1K

Llaç çimentoje me 1 përbërës, i përforcuar me fibra për hidroizolim fleksibël dhe mbrojtje të betonit

Sikalastic®-1K është llaç me 1 përbërës, për mbyllje plasaritjesh, i përforcuar me fibra dhe me bazë çimentoje të modifikuar me polimere të posaçme rezistente ndaj alkaleve. Sikalastic®-1K është i përshtatshëm për aplikim me furçë ose mallë.

  • Produkt me 1 përbërës, duhet shtuar vetëm ujë
  • Konsistencë e adaptueshme, aplikim i lehtë me furçë ose mallë
  • Rezistencë e mirë ndaj varjes dhe me aplikim të lehtë, edhe mbi sipërfaqe vertikale
  • Aftësi e mirë për ngushtim plasaritjesh
  • Ndërkapje tepër e mirë mbi shumë nënshtresa si betoni, llaçet e çimentos, guri, muret
  • Mund të aplikohet mbi nënshtresa të lagështa
Sikalastic®-1K