Sika MonoTop®-160 Migrating

Llaç i hollë me bazë çimentoje për hidroizolim betoni me anë të kristalizimit

Sika MonoTop®-160 Migrating është llaç i hollë me 1 përbërës dhe me bazë çimentoje për hidroizolim i modifikuar me agregate të përzgjedhura dhe kimikate aktive. Përbërësit aktivë migrojnë brenda poreve të betonit dhe rrjetit kapilar dhe hyjnë në reaksion me lagështinë prezente dhe gëlqeren e lirë për të formuar një strukturë kristaline të patretshme brenda rrjetit. Llaçi mund të aplikohet me furçë ose spërkatje dhe krijon një shtresë të hidroizoluar për parandalimin e depërtimit të ujit në të gjitha llojet e strukturave prej betoni.

  • Migrim i përbërësve aktivë dhe formim kristalin për izolimin e rrjetëzimit kapilar
  • Produkt me 1 përbërës, thjesht shtoni ujë
  • Konsistencë llaçi të hollë për aplikim të shpejtë dhe të lehtë me furçë ose me metodën e spërkatjes me presion të ulët
  • Për hidroizolim pozitiv dhe negativ
  • Ndërkapje e shkëlqyer mbi beton
  • I përshkueshëm nga avujt e ujit
  • Aplikim mbi beton dhe llaçet për riparim
Sika MonoTop®-160 Migrating