Sika MonoTop®-109 WaterProofing

Llaç çimentoje për hidroizolim të lokalizuar  

Sika MonoTop®-109 WaterProofing është llaç me një përbërës dhe bazë çimentoje me konsistencë që bën të mundur aplikimin me furçë.

  • Produkt prej 1 përbërësi, thjesht shtoni ujë
  • Ndërkapje e mirë mbi nënshtresa të ndryshme
  • Aplikim i lehtë dhe i shpejtë me furçë
  • I aplikueshëm direkt mbi tulla, beton dhe themele prej blloqesh guri