SikaRoof® Felt M-500 F

Gjeotekstil me bazë polipropileni i pathurur dhe i endur me gjilpërë

SikaRoof® Felt M-500 F është gjeotekstil shumëngjyrësh i pathurur dhe i endur me gjilpërë, prej 100% polipropileni (PP).

  • 100% polipropilen (PP)
  • Rezistues ndaj bitumit
  • Nuk kalbet
  • Jetëgjatësi e madhe
  • Aplikim i lehtë
SikaRoof® Felt M-500 F