SikaRoof® Felt A-200 HF

GJEOTEKSTIL ME BAZË POLIPROPILENI I PATHURUR DHE I ENDUR ME GJILPËRË

SikaRoof® Felt A-200 HF është polipropilen (PP) 100% i virgjër me rezistencë të lartë, i pathurur dhe i endur me gjilpërë.

  • 100% polipropilen (PP)
  • Rezistues ndaj bitumit
  • Nuk kalbet
  • Jetëgjatësi e madhe
  • Aplikim i lehtë