SikaRoof® Felt A-200 F

GJEOTEKSTIL ME BAZË POLIPROPILENI I PATHURUR DHE I ENDUR ME GJILPËRË

SikaRoof® Felt A-200 F është gjeotekstil shumëngjyrësh i pathurur dhe i endur me gjilpërë, prej 100% polipropileni (PP).

  • 100% polipropilen (PP)
  • Rezistues ndaj bitumit
  • Nuk kalbet
  • Jetëgjatësi e madhe
  • Aplikim i lehtë