Sika® Drain S 400g/m²

Fleta sintetike drenazhimi

Sika® Drain S 400g/m² është membranë drenazhimi prej polietileni me dendësi të lartë (HDPE), e konfiguruar në mënyrë të përshtatshme për lehtësimin e drenazhimit të ujërave nëntokësorë.

  • Rezistencë e lartë kimike
  • Rezistencë ndaj depërtimit të rrënjëve
  • Zgjidhje shumë ekonomike
  • Instalim i lehtë
  • Rezistencë e lartë mekanike
Sika® Drain S 400g/m² formon një hapësirë boshe midis elementit strukturor dhe materialit mbushës, duke mundësuar rrjedhjen e ajrit, ujit dhe avujve të ujit dhe duke përmirësuar sigurinë funksionale të hidroizolimit. Për shkak të vetivë të shkëlqyera mekanike të tij, mbron shtresën hidroizoluese nga sforcimi i mundshëm mekanik dhe dëmtimet gjatë procesit të mbushjes.