Sika® Drain GEO S

Fleta sintetike drenazhimi me gjeotekstil të ngulitur

Sika® Drain GEO S është fletë me bazë HDPE (polietilen me dendësi të lartë) dhe gjeotekstil të ngulitur, e konfiguruar në mënyrë të përshtatshme për lehtësimin e drenazhimit të ujërave nëntokësorë.

  • Rezistencë shumë e lartë kundër sulmeve kimike
  • Rezistencë kundër depërtimit të rrënjëve
  • Zgjidhje shumë ekonomike
  • Aplikim i lehtë
  • Rezistencë mekanike e lartë
Sika® Drain GEO S krijon një hapësirë midis elementit të ndërtimit dhe mbushjes, duke lehtësuar kështu qarkullimin e ajrit, ujit dhe avullit dhe përmirëson funksionimin e sigurt të sistemit hidroizolues. Për shkak të rezistencës së saj të jashtëzakonshme, mbron sistemin e hidroizolimit nga sforcimi mekanik dhe dëmtimet gjatë procesit të mbushjes.