SikaCor®-146 DW

VESHJE EPOKSIDE ME 100% PËRMBAJTJE TRUPASH TË NGURTË PËR PËRDORIM NË IMPIANTET E FURNIZIMIT ME UJË TË PIJSHËM

SikaCor®-146 DW është veshje epokside me 2 përbërës për çelik dhe beton. Veshja është elastike-e fortë, me rezistencë mekanike ndaj abrazionit, përplasjes dhe goditjeve.
Pa tretës sipas Direktivës për Bojërat Mbrojtëse të Unionit Gjerman për Industrinë e Bojërave (VdL-RL 04).

  • I përshtatshëm për ujin e pijshëm, shumë ushqime, kimikate, pastrues dhe dezinfektues
  • Ndërkapje shumë e mirë mbi çelik, çelik të pandryshkshëm, alumin dhe beton
  • Aplikim ekonomik me 1 veshje
  • Nuk kërkohet trajtim përpara mbushjes fillestare (të depozitës)
  • Mundësi detektimi të vrimave të vogla sipërfaqësore mbi nënshtresat metalike
  • Nuk përmban benzil alkool
SikaCor®-146 DW