Sikaplan® SGmA-12

Membranë polimere për hidroizolimin e tarracave me balast

Sikaplan® SGmA-12 është membranë sintetike me shumë shtresa për hidroizolimin e tarracave me bazë polivinilkloridi (PVC) të cilësisë së lartë, e përforcuar me pëlhurë të pathurur me fibra qelqi sipas EN 13956.

  • Qëndrueshmëri e lartë përmasash për shkak të pëlhurës me fibra qelqi
  • Përshkueshmëri e lartë e avujve të ujit
  • Rezistencë ndaj të gjitha ndikimeve të zakonshme të mjedisit
  • Rezistencë ndaj ndikimeve mekanike
  • Rezistencë ndaj mikroorganizmave
  • Rezistencë ndaj depërtimit të rrënjëve
  • Saldim me ajër të nxehtë, pa përdorim zjarri
  • I krijuar posaçërisht për aplikime poshtë pllakave të betonit, plantatorëve, themeleve, ballkoneve, tarracave dhe me metodën e pllakës së dyfishtë të betonit (split slab).
  • I riciklueshëm
Sikaplan® SGmA-12