SikaTop® Armatec®-110 EpoCem®

Prajmer dhe mbrojtje kundër korrodimit të armaturës

SikaTop® Armatec®-110 EpoCem® është llaç çimentoje me 3 përbërës i modifikuar me rrëshirë epokside dhe inhibitor korrodimi, që përdoret si prajmer dhe mbrojtje kundër korrodimit të armaturës. SikaTop® Armatec®-110 EpoCem® plotëson kërkesat e EN 1504-7.

 • Përmban teknologjinë EpoCem® - agjent i përmirësuar për ngjitje
 • Kohë të zgjatura punë për llaçet e meremetimeve
 • Kompatibël me shumicën e llaçeve për meremetime Sika MonoTop®
 • Ndërkapje e shkëlqyer mbi beton dhe çelik
 • Përmban inhibitor korrodimi
 • I certifikuar për aplikim në kushte ngarkese dinamike
 • Rezistencë e mirë ndaj depërtimit të ujit dhe klorureve
 • Rezistencë e lartë ndaj shkarjes
 • Kohë e gjatë punueshmërie
 • Përzierje e lehtë
 • Mund të aplikohet me furçë ose pistoletë spërkatjeje
 
SikaTop® Armatec®-110 EpoCem®