Sika MonoTop®-111 AntiCorrosion

Mbrojtje kundër korrodimit të armaturës dhe prajmer për ngjitje

Sika MonoTop®-111 AntiCorrosion është llaç çimentoje prej 1 përbërësi, i modifikuar me polimere dhe me përmbajtje tymi silici që përdoret si mbrojtje kundër korrodimit të armaturës dhe si prajmer për ngjitje.

  • Përzierje e lehtë, thjesht shtoni ujë
  • Aplikim miqësor ndaj mjedisit  
  • Ndërkapje e shkëlqyer mbi beton dhe çelik
  • Rezistencë e lartë ndaj depërtimit të ujit dhe klorureve
  • Rezistenca mekanike të mira
  • Aplikim me furçë ose pistoletë spërkatjeje
Sika MonoTop®-111 AntiCorrosion