SikaWrap® FX-50 C

Kordon fibrash karboni për lidhje, përforcim strukturor dhe ankorimin e sistemeve të përforcimit SikaWrap®

SikaWrap® FX-50 C është kordon me fibra karboni njëdrejtimëshe, i mbështjellë në kuti plastike që shërben si përforcues i montuar pranë sipërfaqes dhe si lidhës fibrash për ankorimin e pëlhurave SikaWrap®.

  • Fibër karboni, rezistuese ndaj korrodimit dhe e qëndrueshme
  • Shumë përdorime
  • Instalim i lehtë