Sikadur®-330

Rrëshirë epokside me 2 përbërës për impregnim

Sikadur®-330 është rrëshirë dhe adeziv tiksotropik me bazë epokside dhe me 2 përbërës për impregnim.

  • Përzierje & aplikim i lehtë me mallë dhe rrul
  • Prodhuar për metoda manuale saturimi
  • Sjellje e shkëlqyer aplikimi mbi sipërfaqje vertikale & horizontale
  • Ndërkapje e mirë mbi shumë nënshtresa
  • Veti mekanike të larta
  • Nuk nevojitet prajmer
 
Sikadur®-330