Sikadur®-32 EF

Agjent epoksid me 2 përbërës për ngjitje strukturore

Sikadur®-32 EF është agjent për ngjitje strukturore tolerues i lagështisë me 2 përbërës, me bazë kombinimin e rrëshirave epokside dhe lëndëve mbushëse (filler) të posaçme, që përdoret në temperatura midis +10°C dhe +30°C.

Sikadur®-32 EF ka avantazhet e mëposhtme:
  • Përzierje dhe aplikim i thjeshtë
  • Ndërkapje e mirë mbi shumë materiale ndërtimi
  • Rezistencë e lartë e ngjitjes
  • Ngurtësohet pa tkurrje
  • Përbërës me ngjyra të ndryshme (kontroll i përzierjes)
  • Nuk nevojitet prajmer
  • Rezistencë e lartë mekanike fillestare & përfundimtare
  • I papërshkueshëm nga lëngjet dhe avujt e ujit
  • Rezistencë kimike e mirë
Sikadur®-32 EF