Sika® Primer-3 N

Prajmer me bazë tretësi për metale dhe nënshtresa poroze

Sika® Primer-3 N është prajmer me bazë tretësi dhe me 1 përbërës.

  • Aplikim i lehtë
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Kohë e shkurtër tharjeje