Sikacryl® Universal Pro

IZOLUES AKRILIK UNIVERSAL

Sikacryl® Universal Pro është izolues akrilik universal me 1 përbërës, i përshtatshëm për mbushjen e plasaritjeve dhe fugave në mjedise të brendshme dhe të jashtme (me strehë). Është një izolues plastik-elastik me kosto efikase, posaçërisht i përshtatshëm për fugat jolëvizëse (statike).

  • Mund të lyhet
  • Mund të përdoret mbi të gjitha sipërfaqet poroze si tullat, betoni, druri, etj.
  • Aplikim dhe pastrim shumë i lehtë
  • I papërshkueshëm nga uji pas tharjes
  • Pa erë
  • Veti të mira aplikimi
  • Ndërkapje e mirë mbi nënshtresa të ndryshme
  • Rezistencë e mirë ndaj UV
  • Rezistencë ndaj shiut