Sika BlackSeal® BT

Izolues dhe adeziv për ndërtimin me bazë gome butili

Sika BlackSeal® BT është izolues fugash me bazë gome butili me 1 përbërës dhe adeziv me ndërkapje të mirë mbi shumicën e materialeve të zakonshme të ndërtimit.

  • Ngjitet mbi shumë nënshtresa në ndërtim
  • Nuk kërkon prajmer
  • Përdorim i lehtë
  • Mund të aplikohet mbi nënshtresa të lagështa
  • Formulë me përmbajtje të lartë solidesh - veti të shkëlqyera për mbushjen e hapësirave pa tkurrje