Sika AnchorFix®-3030

Adeziv epoksid për ankorim kimik me performancë të lartë

Sika AnchorFix®-3030 është adeziv ankorimi me bazë rrëshire epokside, 2 përbërës dhe me performancë të lartë për ankorimin e shufrave të filetuara dhe armaturave në beton të plasaritur ose jo, të thatë ose të lagësht.

 • Kohë e gjatë punueshmërie
 • Mund të përdoret mbi beton të lagësht
 • Kapacitet i lartë ngarkese
 • ETA për ankorim mbi beton të plasaritur
 • ETA për lidhjet e shufrave të post-instaluara
 • Testim sizmik (C1 & C2)
 • I përshtatshëm për kontaktin me ujin e pijshëm
 • Rezistencë ndaj zjarrit
 • Pa stiren
 • Ndërkapje e mirë mbi nënshtresë
 • Ngurtësim pa tkurrje
 • Mund të përdoren pistoleta standarde (tubetë 300ml)
 • Çlirime të ulëta
 • Firo e pakët