Sika AnchorFix®-2

Adeziv ankorimi për ngarkesa mesatare deri në të larta

Adeziv ankorimi pa tretës dhe stiren, me bazë epoksid akrilati dhe me 2 përbërës.

 • Tharje e shpejtë
 • Mund të përdoren pistoletat standarde
 • Kapacitet i lartë për bartje ngarkese
 • ETA deri ETAG 001 për ankorim mbi betonin
 • ETA deri ETAG 001 për bashkim të shufrave
 • ER deri AC308 nga IAPMO UES, ankorim mbi beton për ngarkesë statike, erë dhe tërmet
 • Certifikuar për ujin e pijshëm
 • Nuk rrjedh, edhe në aplikime tavanoren
 • Pa stiren
 • Pa shumë erë
 • Firo e pakët
 • Pa kufizime në transport
 
Sika AnchorFix®-2